Wiosną mogą być tłumy w Strefie, także nie wiem czy jest sens tam jechać w tym terminie. A jesień brzmi bardzooooo ciekawie. :diabelski_usmiech
Ale pod jednym warunkiem, musimy być w piątek wieczorem z Sławutyczu, żeby zaliczyć tą imprezkę, o któej mówił Paweł. :twisted:
Na wiosnę ja się raczej nie wyrobię, jesień to spokojniejszy termin u mnie i chyba lepiej zobaczyć jak Zona przygotowuje się do zimowego "snu" niż pakować się jak wszystko kwitnie i oglądać te komary wielkości bocianów.
Wolałbym żebyśmy zebrali sami grupę i żeby wyjazd zorganizowali konkretnie pod nas.
Nam już wejście do elektrowni nie jest potrzebne (chyba, że sterownia bloku 4 i okoliczne korytarze) bo tak to pół dnia pójdzie na chodzeniu po korytarzach.
Na pierwszy raz fajnie, na drugi raczej już nie.
Można wtedy kombinować, spędzić cały dzień w Prypeci bo z Krzynolem chcemy na spokojnie oblecieć piwnice szpitala a nie szybko bo czas goni.
Można zrobić dwa dni Prypeć albo półtora dnia i przemieszczać się po strefie odwiedzając okoliczne opuszczone wsie. Na Burakówkę też chciałbym pojechać.
Kijów bym odpuścił. Byłem, widziałem, nie wiem czy jest potrzeba jechać tam kolejny raz.
I zrobić wyjazd np o 18 albo 20 - lepiej jechać w nocy niż marnować cały dzień na podróż.
Kolejna migawka - początek lat 90 vs. początek roku 2015
Maicroft, może być i śnieg, ważne żeby było po pierwszych przymrozkach żeby liście opadły.
Niestety tam jest taka dżungla, że trudno się odnaleźć i jak na powrocie na chłodno analizuje się gdzie się było a gdzie nie to pozostaje spory niesmak
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
jak na powrocie na chłodno analizuje się gdzie się było a gdzie nie to pozostaje spory niesmak
Bo to jest jak narkotyk.
Zamieszczone przez oolsztyniak
Ktoś deklaruje chęć wyjazdu na przyszły rok?
ja bardzo chętnie i obowiązkowo
do tego 2 x kolega tak na 50 % (bo nie mogę mówić ,za nich na 100% ,ale chcą)
ponadto deklarował się kolega Spj, i gadula007 ( żona mu kazała :roll: )
Bzdura. 18 lat trzeba mieć.
Hipis był z nami co w lipcu 18 skończył a jechaliśmy we wrześniu.
Zamieszczone przez sebastian7905
ja bardzo chętnie i obowiązkowo
do tego 2 x kolega tak na 50 % (bo nie mogę mówić ,za nich na 100% ,ale chcą)
ponadto deklarował się kolega Spj, i gadula007 ( żona mu kazała :roll: )
Do tego jeszcze ja, krzynol, rafiki, bibek i Monika też pojadą.
Jakby nie patrzeć mamy wstępnie 10 osób chętnych.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz